Προβολή στο exormiseis.gr

Το www.exormiseis.gr απευθύνεται σε ανθρώπους δραστήριους, εκδρομικούς, που αγαπούν τη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες, τους αρέσει να διαβάζουν και κυρίως να έρχονται όσο το δυνατό πιο συχνά σε επαφή με τη φύση με διάφορους τρόπους!

Δεν σχετίζεται με καμία εταιρεία (ταξιδιωτική, διαφημιστική, ΜΜΕ, κ.λπ.) και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός, γι' αυτό και έχει αγαπηθεί πολύ από τους επισκέπτες του!

Οι επισκέπτες και συνδρομητές μας είναι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, σε αναλογία με την ποσοστιαία κατανομή του πληθυσμού ανά νομό, ενώ ένα μικρό ποσοστό προέρχεται και από Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Εάν προσφέρετε υπηρεσίες ή προϊόντα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας (π.χ. σχετικές περιοδικές εκδόσεις, βιβλία, εξοπλισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων, υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού ή αγροτουρισμού, κ.λπ.) μπορούμε να τα προβάλλουμε, με τρόπο που δεν θα ενοχλεί τους επισκέπτες και συνδρομητές μας και με πολύ οικονομικές τιμές.

Υπάρχει η δυνατότητα προβολής διαφημιστικών banner σε διάφορα σημεία της σελίδα (κουρυφή, δεξιά, κάτω μέρος).

Οι καταχωρίσεις σε οποιοδήποτε κείμενο των ιστοσελίδων μας (π.χ. για καταλύματα, καταστήματα κ.λπ.) είναι καθαρά ενημερωτικές και γίνονται μόνο κατόπιν προσωπικής κρίσης για την καταλληλότητά τους. Σε καμία περίπτωση δεν προβάλλουμε άμεσα ή έμμεσα εταιρείες, πρόσωπα, προϊόντα ή υπηρεσίες στα κείμενά μας έναντι αμοιβής και όλες οι προβολές περιορίζονται σε banners, όπως περιγράφουμε παραπάνω. Αυτό γίνεται για να διατηρεί το exormiseis.gr την ανεξαρτησία του από οποιονδήποτε και, τελικά, την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. Μπορείτε αν θέλετε να προτείνετε μία απλή ενημερωτική καταχώριση, αλλά θα δημοσιευτεί κατά την κρίση μας, μετά από αξιολόγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες προβολής στο exormiseis.gr, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας ή καλώντας το 210 684 6363.


Ονοματεπώνυμο:


Νομικό πρόσωπο (επιχείρηση ή οργανισμός):


Διεύθυνση e-mail για απάντηση
(προαιρετικό):


Αρ. Τηλεφώνου


Κείμενο μηνύματος: